Een online consult met een psycholoog is een vorm van therapie waarbij je via beeldbellen contact hebt met een behandelaar.  Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en je smartphone, tablet of PC met webcam. Dit kan handig zijn wanneer je niet in staat bent om persoonlijk naar een psycholoog te gaan, bijvoorbeeld vanwege afstand, fysieke beperkingen.

 

Tijdens een online consult kun je dezelfde soort hulp verwachten als tijdens een face-to-face consult in de praktijk. Je kunt praten over je problemen, angsten, stress, relaties, enzovoort, en de psycholoog kan je begeleiden, ondersteunen en helpen bij het vinden van gezonde manieren om met deze problemen om te gaan.

 

Om een online consult met de behandelaar te hebben, moet je een afspraak maken via de  info@pedagogischperspectief.com. Vervolgens zul je instructies ontvangen over hoe je verbinding kunt maken voor de sessie. Zorg ervoor dat je een rustige en privéruimte hebt waar je ongestoord kunt praten tijdens de sessie.