Trudy van den Dungen heeft sinds 1994 de leiding over Pedagogisch Perspectief. Zij is gespecialiseerd in psychodiagnostiek en behandeling bij kinderen en volwassenen. Verder heeft zij als een orthopedagoog gewerkt binnen het speciaal onderwijs. Zij heeft les gegeven als gastdocent binnen de opleiding van de reguliere gezondheidszorg.

Zij is moeder van twee kinderen en echtgenoot van een Psycholoog bij defensie. Trudy van den Dungen is Gz-psycholoog, Registerpsycholoog NIP, Orthopedagoog, Cognitief en gedragtherapeut en supervisor VGCT.

Zij is lid van de Vereniging voor GZ-psychologen NVGzP, het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), de NVO (Nederlandse Vereniging van pedagogen en onderwijskundigen), het VEN (vereniging voor EMDR therapeuten. Zij is bij de VG(C) T geregistreerd als supervisor cognitief en gedragstherapeut.

Informatie over de bewijsvoering van de basiskwaliteitseisen van mijn beroepsgroep kunt u vinden op de site van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP)