Supervisie VGCt.

Trudy van den Dungen is geregistreerd als supervisor VGCt. Collega’s kunnen bij haar terecht voor supervisie en leertherapie in het kader van hun opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Dit kan gaan over de casusconceptualisatie, de keuze en toepassing van interventies, de therapeutische relatie, maar ook over persoonlijke zaken die de supervisant als behandelaar hierbij tegenkomt.

In de supervisies wordt gebruik gemaakt van videofragmenten van jouw therapiesessies. Neem deze mee op je eigen laptop. Zorg dat het geluid goed is. Stuur na elke supervisie een kort verslag met de leerpunten vanuit de sessie.

Gun jezelf supervisie om zo te komen tot optimale ontwikkeling en verdieping van jezelf in het dynamische en vaak complexe werkveld van de hulpverlening. Supervisie wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Vraag bij je werkgever of zij een supervisietraject vergoeden.

Tarieven supervisie VGCt

De kosten voor een supervisiesessie van 45 minuten (en 15 minuten voorbereidingstijd) bedragen 100 euro. Er kunnen ook dubbele sessies (1,5 uur) gepland worden voor 200 euro.

Het is ook mogelijk in tweetallen supervisie te volgen. Een supervisiesessie duurt dan 60 minuten en kost voor jullie gezamenlijk 140 euro. Wanneer je in drietallen supervisie wilt volgen, duurt de sessie 90 minuten en bedraagt het totaal tarief 195 euro.

Aan het eind van de maand wordt de factuur verstuurd. Bij het niet verschijnen op een afspraak of wanneer minder dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, geldt het no-show beleid (45 euro).

 

Overige supervisies

Trudy van den Dungen geeft tevens supervisie voor: K&J en de GZ-opleiding